معماری

معرفی سبک معماری جپندی (Japandi)

سبک معماری جپندی Japandi یک ترکیب آشنا از خانه های روستایی ژاپنی و سبک های اسکاندیناوی است که در سال های اخیر به شهرت رسیده است. شما می توانید از این سبک معماری برای دیزاین محیط کار، منزل و سایر فضاهای کاربردی استفاده کنید. در این دیزاین به سادگی اجزا و عناصر به کار رفته در محیط بیشتر از هر چیز دیگری توجه می شود. ارتباط بین سادگی، زیبایی و هنر در سبک جدید japandi به عیان کشیده می شود. دنج بودن فضا و کاربردی بودن بخش های مختلف از مهمترین اهداف این سبک طراحی به شمار می رود. در این بخش بیشتر به آیتم ها و المان های سبک معماری جپندی می پردازیم.

نحوه چیدمان سبک japandi

سبک طراحی داخلی جپندی با رعایت اصل سادگی تکمیل می شود. در این فضا بیشتر از هر چیز از شلوغی اجتناب شده و به حفظ نظم و آرامش در محیط رسیدگی خواهد شد. استفاده از رنگ های روشن و گرم در این محیط یکی از مهمترین عناصر طراحی به شمار می رود. این سبک مینیمال حس آرامش را به افراد منتقل کرده و از المان های هوشمندی تشکیل می شود. استفاده از عناصر طبیعی در بخش های مختلف این سبک یکی از ویژگی های اساسی آن به شمار می رود.

 

انواع عناصر تزیینی japandi

در سبک معماری جپندی (Japandi)از رنگ های خنثی و گرم استفاده می شود که با رنگ های طبیعی بیشترین تطابق را دارند. با وجود این رنگ ها احساس آرامش بیشتری را در محیط تجربه می کنید. انواع رنگ های سفید کرمی، کرم، شکلاتی در آیتم های چوبی این سبک بسیار کارایی دارند. انواع چوب های بامبو با رنگ های طبیعی japandi به خوبی تطابق می یابند و محیط را زیباتر می کنند. در این سبک طراحی از چینش اجزا به صورت نامنظم خودداری می شود و خطوط منظمی در گوشه و کنار منزل به وجود می آیند.

در سبک معماری جپندی Japandi به استفاده از عناصر تزیینی و صنایع دستی توجه ویژه ای می شود. انواع چوب های ساده و دستکاری نشده در کنار چوب پنبه و گیاهان آپارتمانی نقش اساسی در تزیینات japandi ساختمان های امروزی ایفا می کنند. در کنار این متریال انواع قالیچه های دستباف و گلدان های حصیری نیز نقش اساسی ایفا می کنند و زیبایی محیط را چند برابر خواهند کرد. انواع وسایل چرمی و شمع و کوسن نیز از عناصر جدایی ناپذیر japandi به شمار می روند. این اقلام بر روی مبل ها و الیاف کنفی دیزاین جپندی جای می گیرند و محیط را لوکس تر نشان می دهند.
در نظر داشته باشید که رعایت اصل سادگی در این سبک طراحی یکی از مهمترین نکات دکوراسیون داخلی به شمار می رود. به همین خاطر باید برای استفاده از این آیتم ها به رعایت این اصول دقت داشته باشید و لوازم تزیینی را به اندازه به کار ببرید.

معرفی سبک معماری جپندی

سبک معماری جپندی

انتخاب مبلمان سبک جپندی

سبک معماری جپندی با انتخاب مبلمان مناسب برای آن تکمیل می شود. مبل های به کار رفته در این سبک طراحی ویژگی های منحصر به فردی دارند. در این سبک انواع مبلمان چوبی و کوسن های کنفی به کار می روند. استفاده از متریال چرمی نیز در بخش هایی از این وسایل مشاهده می شود که دیزاینی خاص در فضا به وجود می آورد.
مبل های به کار رفته در این سبک با مبلمان اسکاندیناوی و ژاپنی متفاوت است و از رنگ های گرم تری در ساختار آن ها استفاده می شود. استفاده از چوب بیشتر و ظرافت در دیزاین این مبلمان، سبکی منحصر به فرد در ساختار لوازم japandi به وجود می آورد. در انتخاب این مبل ها باید به رعایت اصل مینیمال بودن دقت داشته باشید.

دانلود آبجکت‌های مبلمان می‌تواند به طراحان داخلی کمک بزرگی کند. با این آبجکت‌ ها، طراحان می‌توانند به راحتی و در زمان کمتر، مدل‌های مختلف مبلمان را در پروژه‌های خود جایگذاری کرده و بر روی خلاقیت و جزئیات بیشتری تمرکز کنند. این صحنه های اماده به ویژه در سبک‌های مینیمال مانند ژاپندی که به دقت و ظرافت در طراحی نیاز دارد، مفید هستند و به شما امکان می‌دهند تا نتایج حرفه‌ای و هماهنگ‌تری در پروژه‌های خود ایجاد کنید.

عناصر طبیعی سبک جپندی

همانطور که پیش تر اشاره کردیم در سبک طراحی داخلی جپندی از انواع آیتم ها و عناصر طبیعی به وفور استفاده می شود. از میان آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1- انواع آیتم های طبیعی مانند نیشکر برای تزیین بخش های مختلف
2- آیتم های چوبی که اغلب از چوب ساروج و بلوط انتخاب می شوند.
3- خیزران
4- روکش های پنبه ای
5- بامبو و تزیینات مربوط به آن
هر چقدر که به استفاده از عناصر طبیعی در این سبک بیشتر اهمیت بدهید، نتیجه بهتری از دیزاین سبک japandi به دست می آورید. این عناصر در انتخاب منسوجات، وسایل و سایر اکسسوری های خانه مورد توجه قرار می گیرند.

سبک معماری جپندی

سبک معماری جپندی

ویژگی های سبک japandi

در خصوص دیزاین سبک معماری جپندی Japandi در طراحی داخلی ساختمان های امروزی باید به رعایت چند اصل اساسی دقت داشته باشید. برخی از ویژگی های این سبک به شرح زیر هستند:
1- استفاده از رنگ های خاموش و خنثی در این سبک طراحی یکی از اساسی ترین نکات به شمار می رود.
2- مواد و عناصر طبیعی چه با رنگ و چه بدون رنگ در دیزاین های japandi به کار می روند.
3- نور طبیعی در این سبک یکی از اساسی ترین آیتم ها است که در دیزاین همه بخش های فضا به کار می رود.
4- در این سبک از هر گونه زرق و برق اضافی اجتناب می شود. با در نظر گرفتن این نکات محیط ساده تر به نظر می رسد.
5- در خصوص طراحی japandi به تضاد بین برخی عناصر تزیینی دقت داشته باشید. به طور مثال استفاده از بتن در کنار اقلام چوبی یک فوکال پوینت حرفه ای در این دیزاین ها به شمار می رود.
6- استفاده از رنگ سبز در این سبک بسیار رایج است و محیط را زیباتر نشان می شود. رنگ سبز همیشه گوشه ای از طبیعت را به منزل شما می آورد.
7- در پیاده سازی این سبک حتما از نظرات کارشناسان معماری و دکوراسیونرهای داخلی کمک بگیرید. پیاده سازی برخی عناصر آن کمی دشوار است و با سایر سبک های طراحی داخلی متفاوت خواهد بود.

 

استفاده از آیتم های فضای باز

در سبک معماری جپندی گاها فضای باز را به داخل اتاق می آورند که یک تضاد در طراحی داخلی محسوب می شود. نزدیک بودن به طبیعت هدف اصلی طراحی محیط های این سبک به شمار می رود. استفاده از رنگ های خاکی، گلدان های طبیعی به شما کمک می کند که عناصر فضای باز را به خانه خود بیاورید. سازگاری با محیط زیست مهمترین ویژگی سبک japandi به شمار می رود. این عناصر عمق و احساس محیط ساختمان شما را چند برابر می کنند و وجه تمایزی بزرگ بین این سبک طراحی و سایر دیزاین های متداول به وجود می آورند.

لایه برندی نور در سبک japandi

استفاده از چند نوع نورپردازی در محیط نشمین، آشپزخانه و… یکی از اصول طراحی japandi به شمار می رود. در این سبک برای نورپردازی محیط به دنبال عناصری با رنگ های خاکی بگردید. استفاده از عناصر لایه لایه برای نورپردازی این محیط بسیار کارایی دارد. در این سبک از نورهای توکار به وفور استفاده می شود که محیطی گرم و دلپذیر در بخش های مختلف ساختمان شما به وجود می آورند.

نتیجه گیری

در خصوص استفاده از سبک طراحی داخلی جپندی همیشه باید به مینیمالیست طراحی داخلی پایبند باشید. در هر یک از بخش بندی های فضای ساختمان، رعایت اصل سادگی برای ایجاد یک طراحی japandi اهمیت زیادی دارد. در این سبک طراحی، طبیعت همیشه حرف اول را می زنید! استفاده از عناصر طبیعی، رنگ های الهام گرفته از طبیعت و… نقش کلیدی در سبک طراحی داخلی japandi ایفا می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *